Lokhorstschool - Deil

kronkel

In het Betuwse dorp Deil krijgen 125 leerlingen openbaar onderwijs in het ruime en sfeervolle schoolgebouw van de Lokhorstschool. Voor de school ligt een groot speelplein, waar de leerlingen heerlijk kunnen buitenspelen. Ouders en leerlingen voelen zich sterk bij onze school betrokken. Rust, warmte en regelmaat zijn voelbaar in de hele schoolomgeving. In het onderwijs besteden we veel aandacht aan cognitieve ontwikkeling. Het eigenaarschap van leerlingen is hierin groot. Leerlingen hebben invloed op de instructies die zij willen volgen. Dat doen zij op basis van hun eigen leerdoelen en de regelmatige kindgesprekken die zij voeren met hun leerkracht. Wij geven u graag een rondleiding en meer informatie over onze school.


De Lokhorstschool is onderdeel van Fluvium openbaar onderwijs.

Lokhorst-01-05 HOME

“Leerlingen uit groep 2 die al zelfstandig lezen, kunnen leesonderwijs volgen bij groep 4 als dat past bij hun leerdoel”

Voor geborgenheid en kwaliteit

kronkel

De Lokhorstschool is een openbare school in Deil. Openbare school zijn houdt voor ons in dat ieder kind welkom is. Ons onderwijs gaat uit van de gelijkwaardigheid van alle levensbeschouwelijke en maatschappelijke stromingen.

 

Als school vinden we het tevens belangrijk de specifieke geborgenheid van een dorps­school te behouden en te combineren met kwalitatief goed onderwijs.

Nieuws

Excursie Universiteits museum Utrecht

Vrijdag 17 mei vertrok groep 7-8 naar Utrecht. We bezochten de oude Hortus waar we op zoek gingen naar mooie…

Koningsspelen 2024

Op vrijdag 26 april vonden de Koningsspelen plaats.  We begonnen de dag met de dans Daba Die Daba Daa van…

Kwink voor sociaal emotioneel leren

Wij werken met een methode voor sociaal emotioneel leren; Kwink. Waarom sociaal-emotioneel leren?Uw kind leert op school enorm veel. Nast…